Något jag tycker fler ska satsa på, det är att ta med egen matlåda till jobbet. Här hos oss så har vi ett riktigt fint lunchrum, med mikro, ugn, spis, kyl, frys och så vidare. Ändå är det många av kollegorna som väljer att gå ut och äta när det är lunch. Jag själv är nog allt för ekonomisk för att göra det. Visst det händer ibland, men helst har jag med egen mat. Det är inte alla arbetsplatser som har lika fina lunchrum som oss heller. Har en kompis, som jobbar med elektriska ställdon. De har ett litet krypin bara och när han är ute och installerar ställdonen, så finns det ofta inget alls, utan då får han äta ute.
Jag tycker det är allra bäst att ha med saker som är så att säga såsiga, de är bäst att värma upp. Tar man med mos eller annat, så är det inte så gott. Potatis kan gärna bli torrt med, men har man mycket sås till så går det ofta bra. Det jag undviker att ta med är fisk, för det luktar inte så gott när man värmer det i mikron. Men oftast blir det ju en låda med den maten man åt till middag kvällen innan som åker med till jobbet. Det är ju allra enklast. Ibland så kör vi dock storkok hemma på helgen, och fryser in så att det finns att ta när man behöver.